Student Involvement

Gepubliceerd: 17/07/2023

Getuigenis OVO stage

 

Het warme weer, de gastvrije mensen en de kans om mezelf onder te dompelen in de lokale cultuur zorgden ervoor dat ik me meteen thuis voelde. Tijdens mijn stage kreeg ik de kans om samen te werken met een van OVO's partners, Einstein Rising, om hun samenwerking te optimaliseren. De ervaring was echt de moeite waard en stelde me in staat om praktijkervaring op te doen en zelfstandig te werken terwijl ik onschatbare begeleiding kreeg van mijn mentor, Stefanie.

 

Elke dag bracht iets nieuws en spannends. Van het afnemen van interviews en workshops tot het schrijven van een uitgebreid rapport, ik omarmde een divers scala aan taken, waarbij ik mijn vaardigheden in communicatie, zowel schriftelijk als mondeling, aanscherpte en sterke interpersoonlijke vaardigheden ontwikkelde. Maar het ging niet alleen om professionele groei.

De blootstelling aan een andere cultuur daagde me uit om mijn eigen perspectieven opnieuw te evalueren. Het was een verrijkende ervaring die mijn horizon verbreedde en me een frisse kijk gaf op "management" als student Business Engineering en International Management. 

 

Dit mondiale perspectief zal ongetwijfeld mijn toekomst vormgeven. Ik ben OVO enorm dankbaar dat ze mij deze levensveranderende kans hebben geboden. Studenten die op zoek zijn naar een stageplaats in Afrika kan ik OVO van harte aanbevelen. Ze geven hun stagiaires echt de kans om hun talenten te ontwikkelen en te koesteren.

Deze stage heeft een grote impact op mij gehad en ik ben OVO dankbaar voor de deuren die het heeft geopend en de waardevolle vaardigheden die ik heb opgedaan."

Grace, 22 jaar, Leuven School of Management (Belgiƫ)

News from Napas
Inspirerende getuigenissen
News from Napas
19/02/2024
Boostcamp Benin 2024
OVO events & reizen
Boostcamp Benin 2024
15/02/2024
OVO impact in 2023
OVO Nieuws
OVO impact in 2023
24/01/2024

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.