Ontmoeting van OVO en Einstein Rising met de Belgian Club Uganda

Gepubliceerd: 27/06/2024

Op zaterdag 15 juni 2024 organiseerden Einstein Rising, onze lokale partner, en de Oost-Afrikaanse afdeling van OVO een succesvol netwerkevent in hun kantoor in Myenga, Oeganda.

 

Dit event werd bijgewoond door 10 alumni-sociale ondernemers die actief zijn in de landbouw, voedingsindustrie en recycling, en leden van de Belgian Club Uganda, een gemeenschap van Belgen die in Oeganda wonen en er in de ngo- of privésector werken.

 

Het event bezorgde deze Oegandese impactgebaseerde bedrijven een platform om hun activiteiten onder de aandacht te brengen bij de 60 Belgische aanwezige leden die erg geïnteresseerd zijn in sociaal ondernemerschap. De bedrijven toonden er hun diensten en producten en voerden waardevolle gesprekken met de aanwezigen.

 

Dit event draaide niet enkel om zakendoen, er werden ook banden gesmeed. Aanwezigen konden netwerken met Belgische professionals in Oeganda. Zo werd ruimte gecreëerd voor mogelijke partnerships, mentoring en investeringsopportuniteiten.

 

In het algemeen wilde het event de zichtbaarheid van onze alumnibedrijven vergroten binnen het Oegandese ecosysteem van sociaal ondernemerschap en hen in contact brengen met een gemeenschap die zich ook inzet voor het maatschappelijk belang.

News from T4T
Inspirerende getuigenissen
News from T4T
29/06/2024
Algemene Vergardering 2024
OVO Nieuws
Algemene Vergardering 2024
22/06/2024
Jaarverslag 2023
OVO Nieuws
Jaarverslag 2023
18/06/2024

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.