Terre Bleue steunt OVO

Gepubliceerd: 01/12/2022

Terre Bleue steunt Ondernemers voor Ondernemers

Ondernemers voor Ondernemers ondersteunt duurzaam ondernemerschap in Afrika. Voor onze werking kunnen we rekenen op het vertrouwen van enkele fantastische partners. Een van die partners is Terre Bleue.

 

Als modebedrijf is Terre Bleue ervan overtuigd dat maatschappelijk engagement onontbeerlijk is. Daarom steunen ze verschillende projecten die hen nauw aan het hart liggen. Duror Fashion Group schenkt elk jaar via Ondernemers voor Ondernemers een deel van de winst aan Join For Water, een organisatie die in ontwikkelingslanden actief is en ter plaatse werkt aan duurzame oplossingen.

Join For Water

De merknaam Terre Bleue verwijst naar onze ‘blauwe’ aarde, een planeet die voor meer dan 70% uit water bestaat. Het blauw in de naam en het logo staat dan ook symbool voor water en betrouwbaarheid. 

 

Join For Water focust op het behoud en de bescherming van zoetwatervoorraden in landen in ontwikkeling. Samen met de lokale gemeenschap werkt Join For Water aan duurzame oplossingen om de toegang tot water te verzekeren, vandaag en morgen. Via Join For Water ondersteunt Terre Bleue diverse waterprojecten. Want water vormt de basis van alle leven.  

 

Wil jij ook het goede voorbeeld van Terre Bleue volgen? Steun dan één van onze projecten van Join For Water:

News from T4T
Inspirerende getuigenissen
News from T4T
29/06/2024
Ontmoeting van OVO en Einstein Rising met de Belgian Club Uganda
Partner in de kijker
Ontmoeting van OVO en Einstein Rising met de Belgian Club Uganda
27/06/2024
Algemene Vergardering 2024
OVO Nieuws
Algemene Vergardering 2024
22/06/2024

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.