Samenwerking tussen OVO en BAN

Gepubliceerd: 11/10/2023

Business Angels Network Flanders, een platform dat investeerders en ondernemers samenbrengt, biedt zijn leden nu ook de kans te investeren in beloftevolle Afrikaanse ondernemingen.

 

Dat beide organisaties mekaar vonden, is niet zo verwonderlijk. Onze doelstellingen zijn vrij gelijklopend. BAN Flanders brengt Vlaamse investeerders op zoek naar een investering in contact met Belgische ondernemers op zoek naar financiering. Dankzij de samenwerking met OVO worden de BAN-leden nu ook een selectie van goed gescreende projecten van Afrikaanse ondernemers gepresenteerd.

"Voor ons is dat een duidelijke win-win. We hebben geen ambitie om zelf in Afrika op zoek te gaan naar interessante projecten, OVO doet dat voor ons. Elke maand organiseren we een matching event waar we 10 Vlaamse dossiers presenteren. We doen dat eerst fysiek en de dag erna online. OVO sluit aan!" - BAN
 

Klik hier om de getuigenissen van de CEO's van de 2 organisaties en 2 Business Angels te lezen.

Met dank aan Marc Van de Velde voor het ontmoeten van de geïnterviewden en het schrijven van het artikel.

 

OVO in conversation with Start It @ KBC
OVO in conversation with Start It @ KBC
27/11/2023
Laatste nieuws van Ishyo Foods
Laatste nieuws van Ishyo Foods
17/10/2023
Call for coaches Rwanda 2024
Call for coaches Rwanda 2024
17/10/2023

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.