Samenwerking tussen OVO en BAN

Gepubliceerd: 11/10/2023

Business Angels Network Flanders, een platform dat investeerders en ondernemers samenbrengt, biedt zijn leden nu ook de kans te investeren in beloftevolle Afrikaanse ondernemingen.

 

Dat beide organisaties mekaar vonden, is niet zo verwonderlijk. Onze doelstellingen zijn vrij gelijklopend. BAN Flanders brengt Vlaamse investeerders op zoek naar een investering in contact met Belgische ondernemers op zoek naar financiering. Dankzij de samenwerking met OVO worden de BAN-leden nu ook een selectie van goed gescreende projecten van Afrikaanse ondernemers gepresenteerd.

"Voor ons is dat een duidelijke win-win. We hebben geen ambitie om zelf in Afrika op zoek te gaan naar interessante projecten, OVO doet dat voor ons. Elke maand organiseren we een matching event waar we 10 Vlaamse dossiers presenteren. We doen dat eerst fysiek en de dag erna online. OVO sluit aan!" - BAN
 

Klik hier om de getuigenissen van de CEO's van de 2 organisaties en 2 Business Angels te lezen.

Met dank aan Marc Van de Velde voor het ontmoeten van de geïnterviewden en het schrijven van het artikel.

 

Rwandese Afropreneur gecoacht door OVO
OVO Nieuws
Rwandese Afropreneur gecoacht door OVO
03/06/2024
De projecten van OVO belichamen dezelfde waarden als Umicore
De projecten van OVO belichamen dezelfde waarden als Umicore
23/05/2024
Overdracht voorzitterschap OVO
OVO Nieuws
Overdracht voorzitterschap OVO
02/05/2024

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.