Word ambassadeur

  • Help ons OVO in de schijnwerpers te zetten.
    Deel ons verhaal via uw social media en verspreid zo de boodschap van OVO op een zeer gemakkelijke manier. Ontdek hier hoe het werkt.
  • Wil jij je ervaring en expertise delen met Afrikaanse ondernemers? Wij zoeken ervaringsdeskundigen om projecten te evalueren en op te volgen.
  • Wil jij als coach een Afrikaanse ondernemer begeleiden, door deel te nemen aan een boostcamp in Afrika (Oeganda, Rwanda, Senegal of Benin)?  Een ervaring die voor de Afrikaanse ondernemer het verschil maakt, maar ze is ook voor jou boeiend en verrijkend!

Als geëngageerde ondernemer gelooft u vast ook dat de private sector een belangrijke motor is van socio-economische ontwikkeling. Er zijn nog heel wat ondernemingen en ondernemers in België die dezelfde waarden delen, maar ons te weinig of niet kennen. 

 

Daarom zoeken we ambassadeurs om OVO beter bekend te maken  

 

Concreet betekent dit: 

 

  • U introduceert onze organisatie bij potentieel geïnteresseerden binnen uw relaties - bedrijfsleiders, leveranciers, kennissen. Aansluitend brengen wij hen graag een vrijblijvend bezoek. 
     
  • Het delen van onze communicatie

Kan u OVO ondersteunen als ambassadeur? We bekijken graag de mogelijke samenwerking, Neem vrijblijvend contact met ons op.

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.