Projectoproep Sustainable Technology for Africa in Senegal

SusTech4Africa Senegal
SusTech4Africa Senegal
Projectoproep
Geïntresseerde Senegalese ondernemers en starters kunnen tot 2 maart hun project indienen bij OVO. Een tiental projecten worden geselecteerd en maken kans op doorgedreven kennisoverdracht en een sociale lening tot 50.000 euro.  
Duurzaamheid, innovatie en sociale impact zijn de sleutelwoorden. Een multidisciplinaire jury zal de projecten evalueren. De geselecteerden worden via e-mail verwittigd. 

De 'Boost Camp' in Senegal vindt plaats van 5 tot 8 april 2020 in de stad Louga. De deelnemers wordt een bijdrage gevraagd van 80.000 CFA-frank. Daarvoor krijgen ze een 'mini-MBA' waarbij het businessplan, de financiële, presentatie-, verkoop-, en marketingaspecten in samenwerking met experts van onder andere OVO en VITO.  

Tijdens de finale van het Boost Camp mogen de deelnemers hun project presenteren aan de jury die bestaat uit Belgische en Senegalese experten. De 3 winnaars van deze wedstrijd maken kans op investeringskapitaal in de vorm van een sociale lening tot 50.000 euro en uitgediepte expertise. Ook de andere projecten maken kans op een verdere begeleiding door het OVO Investeringsteam.   

Meer informatie: bruno.van.der.wielen@ovo.be of thierry.deflandre@ovo.be   
  
Klik hier om de voorwaarden van de wedstrijd te lezen. 
Klik hier voor meer informatie over de oproep tot het indienen van projecten
Klik hier om uw ondernemingsplan in te dienen.