Team Com

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die ons verhaal enthousiast mee uitdragen. Daarbij staat samenwerking en zoeken naar een win-winsituatie centraal.  

 

Ga je graag mee de baan op, doe je graag research, of wil je liever meewerken aan het opstellen van dossiers voor sponsors?  We nemen je graag op in ons team!  Ervaring is geen vereiste, enthousiasme wel. 

 

Onze vrijwilligster Caroline maakt al prachtige fotoreportages, maar we zijn ook nog op zoek naar iemand die video's kan maken en/of editen. Interesse?

"Sinds een jaar behoor ik als vrijwilliger tot het communicatieteam van OVO. In mijn professionele leven ben ik fulltime freelance bedrijfsfotograaf en het is ook met deze skills dat ik mijn steentje bijdraag bij deze organisatie. Het is fijn om elke keer enthousiaste vrijwilligers en ondernemers in beeld te brengen en zo mooi weer te kunnen geven waar OVO voor staat: samenwerkingen laten ontstaan over de grenzen heen!

Ik voel de dankbaarheid en appreciatie voor mijn werk en geniet er zelf van om me te kunnen inzetten voor deze hele waardevolle projecten!"

 

Caroline Dupont

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.