Uniek vormingstraject voor werknemers

Bij OVO geloven we sterk in de transformerende kracht van ondernemerschap om positieve veranderingen teweeg te brengen in het milieu, de economie en de maatschappij. 

 

Via het Sustainable Technology for Africa (kortweg SusTech4Africa)-programma ondersteunen we Afrikaanse ondernemers in Oeganda, Rwanda, Senegal en Benin om hun bedrijf te laten groeien en een verschil te maken.  

Geselecteerde ondernemers met uitzonderlijk potentieel krijgen hoogwaardige training en werken nauw samen met ervaren OVO-coaches. Ons team van coaches bestaat uit deskundige vrijwilligers met uitgebreide expertise in business en ondernemerschap. Elk jaar houden we een Inspiration Tour in elk focusland om het programma te lanceren. 

 

We hebben ook Talent4Growth ontwikkeld, een vormingstraject voor werknemers dat het SusTech4Africa programma aanvult. 

Talent4Growth is een programma voor de ontwikkeling van de interpersoonlijke vaardig- heden van high-level jonge talenten die vervolgens changemakers worden en een duurzame impact binnen hun bedrijf creëren.

 

Ons aanbod voor uw werknemers? 

  • Een once in a lifetime learning experience die gespreid is over een periode van 6 maanden en gericht is op young potentials.
  • Het omvat onder andere een workshop interculturele communicatie, een onderdompeling van een week in één van onze focuslanden (Oeganda, Rwanda, Senegal en Benin) en coaching sessies voor de deelnemer: voor, tijdens en na de Inspiration Tour in Afrika. Deelnemers werken nauw samen met de Afrikaanse ondernemer onder begeleiding van een ervaren OVO-coach.
  • Uw werknemer wordt betrokken in een internationale context, en kan zelfreflectiecommunicatievaardighedenleiderschapskwaliteitencreativiteit en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen.

Ons aanbod voor uw bedrijf?

  • Door één of meerdere werknemer(s) de kans te geven om deel te nemen aan dit unieke vormingstraject, toont u uw onwrikbare vertrouwen in deze werknemer(s) en trekt u opkomend talent in uw branche aan.
  • Het ondersteunen en inspireren van jonge individuen via Talent4Growth zal de groei en innovatie van uw organisatie bevorderen en tegelijkertijd een positieve impact hebben op de wereld.
  • Het toont ook uw betrokkenheid bij de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties en inspireert anderen om hetzelfde te doen.
Klik hier voor meer informatie over dit unieke vormingstraject. 

Wij maken graag en vrijblijvend een afspraak met u om u meer uitleg te geven en uw verwachtingen te bespreken. Aarzel dus niet en neem hiervoor contact op met karen.peersman@ovo.be

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.