Team Coaching

  • Wil jij je ervaring en expertise delen met Afrikaanse ondernemers? Wij zoeken ervaringsdeskundigen om projecten te evalueren en op te volgen.
  • Wil jij als coach een Afrikaanse ondernemer begeleiden, door deel te nemen aan een boostcamp in Afrika (Oeganda, Rwanda, Senegal of Benin)?  Een ervaring die voor de Afrikaanse ondernemer het verschil maakt, maar ze is ook voor jou boeiend en verrijkend!

Ik ben managing director van een verzekeringsmaatschappij in België.

Coach zijn is in de eerste plaats de ondernemer leren kennen die bij OVO aanklopt voor groei en financiering. Het is een zeer verrijkende ervaring met heel mooie contacten. Het is ongelofelijk om zo’n diepe relatie te hebben want we gaan echt in het privéleven van de ondernemer.

Ik coach twee verschillende Senegalese ondernemers. De contacten verlopen vooral via Teams en WhatsApp. Ik waardeer vooral de menselijke interactie en brainstorming. Ik ben bijvoorbeeld geen veeboer, dus ik moet mij erin verdiepen, mij in de positie van een lokale ondernemer verplaatsen die niet dezelfde … hanteert. Je leert dus veel via deze interacties. Het heeft gewoon wat structuur nodig, maar OVO is er om context te geven. Er zijn veel mensen om je vragen te beantwoorden. Er worden heel wat hulpmiddelen verstrekt. OVO is een goede manier om kennis te maken met Noord-Zuidrelaties. Met tal van contacten. Iedereen kan het doen!

Christophe Degauquier

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.