Werk jij ook mee als vrijwilliger?
OVO is waarachtig trots dat het omringd is door een bijzonder gemotiveerde ploeg vrijwilligers uit verschillende bedrijfssectoren. Deze vrijwilligers ondersteunen de organisatie op vlak van communicatie, consultancy, strategisch beleid, IT, marketing, boekhouding en human resources. Allen hebben ze een sterke expertise in hun vakgebied. Dankzij hen kan  Ondernemers voor Ondernemers zich verder professioneel versterken en profileren. 

 
De consulenten van Ondernemers voor Ondernemers zijn ervaren vrijwilligers die zich inzetten om fondsen te werven bij bedrijven. Zij contacteren, bezoeken, informeren de bedrijven over de werking van OVO en de opportuniteiten die dit unieke netwerk biedt. Consulenten linken Belgische entrepreneurs met duurzame projecten en ondernemers in Afrika en geselecteerde lage- en middeninkomenslanden.

 
OVO is steeds op zoek naar vrijwilligers die ook hun expertise en ervaring willen delen op diverse domeinen. Hebben we u overtuigd? Wenst u meer informatie? Of kent u iemand die belangstelling heeft voor deze opportuniteit? Ondernemers voor Ondernemers kijkt er naar uit met u samen te werken om ondernemerschap te promoten en welvaart te stimuleren in die landen waar het niet evident is. Neem vrijblijvend contact met ons op.