Werkt uw bedrijf mee met OVO?

Dankzij ons netwerk van bedrijven ontmoet u bedrijfsleiders met een hart voor entrepreneurschip in lage- en middeninkomenslanden, zowel van grote multinationals als van kleine ondernemingen. Ondernemers voor Ondernemers organiseert regelmatig bijeenkomsten en activiteiten waarbij u ervaringen kan uitwisselen en nuttige contacten kan leggen met ondernemers die – net als u – net iets meer willen dan winst maken.

U kan

  • nuttige contacten leggen

  • ervaringen uitwisselen

  • een activiteit bijwonen, waaronder nationale evenementen en dialoogavonden

  • zelf een activiteit hosten

Als ondernemer, hr-, of communicatiemanager hecht u veel belang aan gemotiveerde en betrokken stakeholders. Als partner van Ondernemers voor Ondernemers wil u uw duurzaam engagement met hen delen. Zo weten zij in welke duurzame projecten u investeert en kunnen ze eventueel hun eigen steentje bijdragen. Wij helpen daarnaast bedrijfsleiders op een kwalitatieve en concrete manier hun MVO-beleid om te zetten in een tastbaar engagement.


Kies uit een waaier aan activiteiten die uw personeel, klanten en leveranciers intensiever bij uw engagement en bedrijf betrekken.

 

Bedrijven en ondernemers mogen een positief imago krijgen. De overgrote meerderheid zijn immers dynamische mensen met een groot hart. Dat tonen komt uw imago enkel ten goede. Zorg voor een zichtbaar sociaal engagement en maak deel uit van een uniek netwerk van gedreven bedrijven en ondernemers die ondernemer in het Zuiden vooruit helpen.

  • Wij bezorgen u een ruim communicatieassortiment

  • Zet het positieve imago van uw bedrijf in de kijker via onze nieuwsbrief

  • Associeer uw bedrijf met MVO en plaats uw logo in een van onze advertenties

Neem vrijblijvend contact met ons op.