Agenda

19 september 2019 - 24 september 2019
Sustainable Technology for Africa landt voor het eerst in Kigali
OVO organiseert voor het eerst het Sustainable Technology for Africa event in Kigali, Rwanda. Ook deze keer gaat het om een samenwerking met het Vlaams Instituut voor Technologie en Onderzoek en de hogeschool Thomas More. 
19 juni 2019
U loopt toch ook met OVO de 20 km van Brussel
Op zondag 19 mei loopt het team van Ondernemers voor Ondernemers (OVO) al voor het 8ste jaar op rij de 20km van Brussel. U bent sportief en wil graag op deze uitdaging inspelen? Loop dan mee met OVO en geniet van deze enthousiaste sporthappening in de hoofdstad.  
6 juni 2019
Lezing OVO-voorzitter Luc Bonte aan Universiteit van Gent
Op 6 mei geeft voorzitter Luc Bonte van Ondernemers voor Ondernemers (OVO) een lezing aan de Universiteit van Gent over 'The contribution of companies to achieve the SDG's in the Global South.' 
24 april 2019
Lancering OVO Acceleration Fund op woensdag 24 april in Leuven
Dit event focust op de lancering van het OVO Acceleration Fund dat Afrikaanse ondernemers, start-ups en scale-ups ondersteunt. Een aantal komen hun project presenteren. 
7 april 2019 - 17 april 2019
Inspiratiereis: beleef Madagaskar met al je zintuigen
Madagaskar. De naam alleen al doet je wegdromen. Een rijke cultuur, schatten van mensen, woeste wildernis, schitterende fauna en flora. Ontdek van 7 tot 17 april 2019 dit fascinerende eiland voor de Afrikaanse oostkust met al je zintuigen