Agenda

18 mei 2022
OVO Ugandan Diaspora & Investors Event, 23/6/2022: Meet, share and participate
Deze avond geven we u een overzicht van onze activiteiten in Oeganda, en stellen we enkele van onze nieuwste partners en inspirerende Oegandese ondernemers aan u voor.  Innovex en Imani Academy zullen hun projecten aan u voorstellen.
19 maart 2020
Sustainable Technology for Africa in Hasselt op 19 maart 2020
Op 19 maart 2020 organiseert OVO het Sustainable Technology for Africa event in Hasselt, in samenwerking met de African Diaspora Projects Initiative, VITO en Thomas More. Projecten kunnen ingediend worden tot 31 januari. 
29 november 2019
U komt toch ook? OVO Congres Duurzaam ondernemen in Afrika
Op vrijdag 29 november organiseert Ondernemers voor Ondernemers (OVO) voor de zesde keer haar jaarlijks congres met het thema: ‘Ondernemen is het sleutelwoord in de samenwerking met Afrika’. Je kan je nu ook online inschrijven. 
19 september 2019 - 24 september 2019
Sustainable Technology for Africa landt in Kigali
OVO organiseert voor het eerst het Sustainable Technology for Africa event in Kigali, Rwanda. Ook deze keer gaat het om een samenwerking met het Vlaams Instituut voor Technologie en Onderzoek en de hogeschool Thomas More. 
6 juni 2019
Lezing OVO-voorzitter Luc Bonte aan Universiteit van Gent
Op 6 mei geeft voorzitter Luc Bonte van Ondernemers voor Ondernemers (OVO) een lezing aan de Universiteit van Gent over 'The contribution of companies to achieve the SDG's in the Global South.' 
24 april 2019
Lancering OVO Acceleration Fund in Leuven
Dit event focust op de lancering van het OVO Acceleration Fund dat Afrikaanse ondernemers, start-ups en scale-ups ondersteunt. Een aantal komen hun project presenteren.